lunes, 20 de mayo de 2013

Gran fiesta de los POSTRES "SIN" en Figueres



Hola a todos:
Ya estoy de vuelta del HOTEL RONDA de Figueres (Girona). Una preciosa experiencia, ¡sin duda!.
Por un lado, estuvimos cocinando tres días seguidos mano a mano con la chef Lidia Coll un montón de Postres "sin" y algunas otras de mis especialidades con mijo, algas, tofu…. Todo un placer trabajar formando al Hotel  en cocina creativa de lo más sana.

Y además aprovecho para mencionar que “chapó”, "chapó" por las iniciativas empresariales en tendencias de cocina saludable. Encontrarte un menú vegano o una carta de postres SIN, que sean ricos y sanos, en un restaurante,  no es nada habitual.  Además de adaptarse a una creciente demanda, que ¡afortunadamente cada vez somos más!, me parece maravilloso mostrar al público general QUE HAY ALGO  MÁS, algo con lo que puedes disfrutar sin pasar factura a su salud.
Por otro lado, el Hotel tuvo el detalle de invitar a degustar todos los postres que habíamos elaborado al finalizar una charla que impartí antes de partir. Gracias por tan agradable velada y todas las muestras de cariño y apoyo.
Podéis ver un vídeo con las fotos pinchando aquí

VIVA LOS POSTRES "SIN" (sin azúcar, 100% vegetal  y sin trigo además). 
GRACIAS OTRA VEZ.
Raquel Magem
www.ladietistaraquel.es















Os adjunto una nota de prensa del Hotel en catalán.
NOTA DE PRENSA
XERRADA D’ALIMENTACIÓ SALUDABLE A L’HOTEL RONDA

Gran èxit de la reconeguda dietista madrilenya Raquel Magem en la seva primera ponència sobre cuina saludable feta a l’HOTEL RONDA de Figueres, seguida d’una degustació pels assistents 

FIGUERES.- L’HOTEL RONDA (quin restaurant és l`únic acreditat a Figueres per la Fundació AMED com a establiment promotor de la dieta mediterrània), va organitzar una xerrada sobre cuina saludable el passat dijous dia 16 de maig, com a punt final d’una estada de la reconeguda dietista madrilenya Raquel Magem a la cuina de l’establiment figuerenc durant la passada setmana.

La presentació de la dietista, -que s’ha desplaçat expressament per l’ocasió a terres empordaneses i ha quedat encantada amb la ciutat i el nostre litoral-, va ser feta per part de la Sra. Lídia Coll Centelles, llicenciada en veterinària, experta en nutrició humana, i alhora directora de l’HOTEL RONDA.

La convocatòria va comptar amb un nombrós públic que al llarg d’una hora i mitja va rebre explicacions de com cuinar per tenir salut, aprenent a compatibilitzar una alimentació saludable amb una cuina gustosa, alegre, i atractiva visualment. Es tracta de plats elaborats sense productes d’origen animal, ni sucres ni farines refinades, tot i que mantenint en tot moment uns sabors i aparences que els fan molt atractius al paladar i a la vista.

La Raquel Magem, que és autora de diverses publicacions i llibres relacionats amb l’alimentació sana,  va explicar als assistents moltes varietats de plats beneficiosos per la salut i benestar físic de les persones, i que cada vegada més són demandats pel públic atesa la major conscienciació de la societat de què una bona alimentació és font de salut.

La combinació de diversos ingredients, la forma de cuinar-los i la seva presentació va impactar a la nombrosa audiència assistent que va seguir amb molta atenció les seves explicacions, resultant la convocatòria un autèntic èxit, ja que va quedar palès que és perfectament possible degustar d’un bon àpat i al mateix temps cuidar de la salut.

A la finalització de la ponència, els assistents van poder gaudir d’una degustació de plats i postres elaborats seguint els criteris d’alimentació saludable, cuinats al propi establiment, quins restaurants City i El Racó incorporen ja a la seva carta i menús, molts plats especialment pensats per persones vegetarianes, celíaques i veganes, fet que ha estat reconegut enguany per la prestigiosa Guia Michelin a la seva edició del 2013.




1 comentario:

Nerea dijo...

Hola hoy por fin he podido coger tu libro Postres sin en la biblioteca esta muy bien ya me he apuntado unas cuantas recetillas buen trabajo un saludo!!!